Untitled
20 maa 2015
week 92: 13 t/m 19 maart

Op 13 maart hebben Laura en ik Bas naar de Peuterspeelzaal gebracht. Laura heeft ’s morgens veel moeten huilen en ze was erg overstuur. Ze heeft gelukkig wel goed geslapen en na haar middagdutje zijn we met zijn drieën naar de kinderboerderij geweest. We hebben er even rondgewandeld en zijn daarna nog langs het spoor gefietst om naar de treinen te kijken. We hebben ook nog even in de tuin gespeeld.
Bas, Laura en ik zijn op 14 maart al vroeg boodschappen gaan doen. Daarna zijn we met zijn vieren naar de Bikkels geweest om te wandelen/geocachen. Laura heeft zich prima vermaakt. Ze heeft de meeste tijd in de kinderwagen gezeten, maar ook stukken zelf gelopen. We zijn nog even in het speeltuintje bij de Bikkels geweest, waar Bas en Laura geklommen en gegleden hebben.
Op 15 maart zijn Bas, Laura en Mark bij opa en oma Van Mierlo op bezoek geweest. Oom Anton, tante Monique, Esther en Lars en Gerda en Hein waren er ook. De kindjes hebben fijn gespeeld. Nadat ik bij tante Zus op bezoek was geweest, ging ik ook naar opa en oma. We hebben samen gegeten en daarna zijn we naar huis gegaan.
Op 16 maart is Mark al vroeg voor zijn werk vertrokken naar Duitsland. Hij komt woensdagavond laat weer thuis. We zijn ’s middags op de fiets boodschappen gaan doen en daarna bij tante Maartje en oom Tom op bezoek geweest. Eline was bij een vriendinnetje spelen, maar vlak voordat wij naar huis gingen, hebben we haar toch nog even gezien. Laura lag op tijd in bed, omdat ze zei dat ze moe was ;-). Ze is verkouden, moet regelmatig niezen en heeft dan een flinke snotneus.
Laura en ik hebben Bas op 17 maart op de fiets naar de Peuterspeelzaal gebracht en gehaald. Het was mooi weer. Na Laura’s middagdutje hebben we dan ook fijn in de tuin gespeeld en hebben we op “de bult” (de geluidswal achter onze tuin) gewandeld. Onder het avondeten belde Mark. Laura vond het allemaal wel interessant, maar ze zei niets toen ze de hoorn vast had, maar probeerde wel op alle knopjes te drukken.
Op 18 maart zijn we al vroeg gaan stemmen. Daarna kwamen Lieke, Julian en Sophie om naar Monkey Town te gaan. Het was erg leuk! De kindjes hebben erg fijn gespeeld op de glijbanen, in de ballenbakken en op de trampolines. Vooral de glijbanen met de sleetjes waren favoriet! We hebben gezellig wat gedronken, een koekje en een snoepje gegeten en na nog een tijdje spelen, was Laura toch wel erg moe. Op de glijbaan met de sleetjes ging ze op het sleetje zitten, maar in plaats van de knuppel vast te houden, ging ze achterover liggen en gleed ze zo de glijbaan af. Ook ging ze op de grond liggen met haar Nijntje om te “slapen”. ’s Middags hebben we nog even in de tuin gespeeld. Na het avondeten hebben Bas en Laura fijn in bad gespeeld.
Op 19 maart was Mark weer thuis (eigenlijk gisteravond laat, maar toen sliep Laura al). We hebben met zijn viertjes ontbeten. Na Laura’s middagdutje ben ik met Laura bij tante Zus op bezoek geweest in het hospice in Bakel. Laura was moe en heeft een hele tijd bij mij op schoot gezeten. Ze heeft in haar boekjes gekeken en met de tijger en de neushoorn gespeeld. Op de terugweg hebben we nog even boodschappen gedaan.








Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]








Google Analytics Alternative